2007. augusztus 19., vasárnap

Arash a magyar politikai életről




Ezt is megcsináltuk...
Mármint ketten a Ferivel...
Vagyishogy elkúrtuk...
Főleg ő...
Meg hazudtunk…
Főleg ők...
Majd helyrehozzuk...
Főleg mi...
Nem tudom, miért irok ilyen böszmeségeket...
Főleg én…
Lehet, hogy el kéne húzni, de hová???

.



... Őrületbe kergetjük egymást bizonyos pontokon, hogy összeszedjük a szükséges mennyiségű pénzt. És én magam, amit korábban egy évig nem tapasztaltak tőlem, az elmúlt egy hónapban talán háromszor kezdtem el üvöltözni és kiabálni, nem bírva mindennek a feszültségét a tárgyalásokon. Nem a kollégákkal, hanem amikor mennek a politikai egyeztetések, hogy húzzatok már a p...ba ezzel. Gyerünk előre.
Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. MSZP frakcióülés ötödik rész [7] :)


Ez a harmadik saját videóm a Youtube-on. Lehet ez az igazi hivatásom. Mi szeretnél lenni, kisfiam? Jútubista :) Nasztán...

Nincsenek megjegyzések: